Inte okej


Jag fick ett vykort från Hawaii.
Min halvamerikanska släkt har minsann varit nere och gottat sig.
Själv sitter jag här i mina nya springskor som jag surt lagt ner 800 spänn på. Försäljerskan lyckades till och med lura på mig tre par antifuktstrumpor för 150 spänn. Hur i helvete kunde jag vara så dum?
Jag kan inte ens använda dem. Har nämligen fått någon halsflussliknande skit som förbjuder nedsvettande träningsaktiviteter. Dessutom suger pollen all must ur mig. Jag får numera vara tacksam om jag slipper tokinhalera Bricanyl efter en långsam promenad i Slottskogen. Inte ens vitsipporna på köksbordet kan jag glädjas åt. Rakt ner i soporna bara.
Som grädde på moset fick jag IG på tentan, vilket jag naturligtivs räknat med men någonstans ändå inbillat mig att lärarna skulle förbise och skona mig.
Roligare stunder har man ju haft.

Om två helger var tanken att jag skulle åka till Oslo med "tjejerna" (hatar det uttrycket). Nu har det dock visat sig att min ekonomi spelar mig ett spratt. Jag brukar vanligen ha oerhört bra koll, men Alzheimers light verkar ha hälsat på mig igen. Ska göra en rejäl genomgång av pennigsflödet, eventuellt sälja allt jag äger.

Men först ska jag våga mig ut. Ut i pollenregnet.

Kommentarer
Postat av: micka

nä nu behövs lite positivitet! imon ska vi alla kontinueligt träffande kreativa personer ha det trevligt! =)

2010-05-05 @ 21:21:13
Postat av: mami

det är bara att ta nya tag Steffie!!Skorna finns kvar, Oslo finns kvar, pollen och halsfluss försvinner och pengar kommer och går ;-)

2010-05-06 @ 05:29:13
Postat av: Anonym

NÄÄ för det är verkligen oerhört synd om mig nu!!

hehe.

ses ikväll mickan, ser fram emot din upppiggning

2010-05-06 @ 13:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0